Trobada inaugural de presidents/es dels clubs de la Catalunya Central

noticia

El passat 17 d'octubre, de forma paral·lela a la Trobada Inaugural d'Escoles de Bàsquet que es va dur a terme al Pavelló Municipal d'Artés i rodalies, l'Espai Celler Àrtium de la mateixa localitat, va acollir la 3a Trobada de Presidents i Presidentes de Clubs de la Delegació de les Comarques Centrals per tal de compartir experiències i perspectives de futur.

Presidit pel Directiu i Delegat de les Comarques Centrals de l'FCBQ, Lluís Vergés, aquesta 3a Trobada va comptar amb la presència, per part de la Federació Catalana de Basquetbol, de Josep M. Rofes, Vicepresident 5è i President del Comitè de Promoció; juntament amb els vocals Joan Soler i Eulàlia Vila; i el gerent Toti Mumbrú. Per part de l'Ajuntament d'Artés, hi van ser presents l'Alcalde, Enric Forcada, i la Regidora d'Esports, Eli Carracedo.

Una vintena de Presidents i Presidentes de Clubs van assistir a l'acte i, després dels parlaments oficials i informacions diverses, van poder expressar i compartir les seves experiències i propostes amb la resta dels presents per, en acabar, gaudir d'una estona distesa de canvi d'impressions entre ells. A més a més, qui ho va desitjar, va poder fer una visita guiada al celler de les caves Àrtium on s'elaboren els vins i caves d'aquesta marca local inclosa dins la DO Pla de Bages.

En el mateix acte, es va lliurar un reconeixement de la Delegació de les Comarques Centrals a l'Alcalde d'Artés i al President del CB Artés, Santi Perramon, per agrair l'esforç i la dedicació en l'organització d'aquesta 1a Trobada d'Escoles de Bàsquet després de l'aturada per la pandèmia.

Al llarg de la sessió, es va expressar la voluntat de fer aquesta trobada itinerant pel territori. Des de la federació, es van presentar els programes BQ solidari, BQ voluntaris i BQ salut, així com programes tècnics de PDP i TECNIFICACIÓ. Es va expressar la voluntat de continuar millorant la formació i l'oferta de cursos i, sobretot, de promoure el nou programa d'Escoles de Bàsquet, coordinat des de la Delegació de Comarques Centrals pel Gerard Carrera (escoles.cc@basquetcatala.cat). Finalment, la Gemma Vilaseca va presentar Manresa com la capitalitat del bàsquet femení d'enguany (cbfmanresa.cat) i es va incentivar la transició a l'acta digital. 


AVANCEM PEL BÀSQUET!!!