Skip to navigation Skip to navigation Skip to search form Skip to login form Skip to footer Vés al contingut principal

Entrada del blog feta per Admin Escoles Basquetcatala

Torelló acollirà la 1a trobada d'Escoles 22-23

El CB Torelló, juntament amb la Delegació de Catalunya Central i el Consell Esportiu d'Osona organitzaran la primera trobada d'escoles de la temporada. 

Torelló acollirà la 1a trobada d'Escoles 22-23

Torelló acollirà la 1a trobada d'Escoles 22-23!

El Pavelló Municipal de Torelló, juntament amb els espais de la rodalia, seran l'escenari, aquest pròxim diumenge 16 d'octubre, de la 1a Trobada d'Escoles de Bàsquet corresponent a la temporada 2022-23. Aquest esdeveniment es celebrarà gràcies a la organització del CB Torelló i de la Delegació de Catalunya Central de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ).

Així mateix, a l'espai Polivalent, annex a l'esmentat Pavelló, es durà a terme la 1a jornada de l'ESCOBOL de la Catalunya Central.

En aquesta intensa jornada hi participaran nens i nenes que, repartits en 26 equips, representaran un total d'11 clubs i escoles d'aquesta demarcació: CB Artés, Club Bàsquet Manresa 2015, Associació La Salle Manresa, CB Navàs, CB Puig-Reig, CEB Navarcles, Associació Esportiva Escolar Paidos, CB Santpedor, CB Vic, Femení Osona i CB Torelló.

D'altra banda, i de forma paral·lela, també es desenvoluparà, durant el mateix diumenge 16 d'octubre, la Trobada de Presidents i Presidentes de Clubs de la Delegació de Catalunya Central, que es produirà al Museu de la Torneria de la mateixa localitat osonenca.




  
© 2017 - 2024 Federació Catalana de Basquetbol
Scroll to top