Escoles de Bàsquet de Barcelona

El programa d’Escoles de Bàsquet de Barcelona comprèn tots els clubs de la província de Barcelona, excepte la Catalunya Central. 

Aquest programa té la intenció de compartir un espai dedicat a la formació d’aquells equips en edat d’iniciació i l’FCBQ ha elaborat tot un contingut didàctic en forma de fitxes que us ajudaran a programar la vostra temporada amb els més petits.

 Tindreu a la vostre disposició un tècnic responsable per tractar tots els temes relacionats amb les Escoles de Bàsquet i encarregat de dinamitzar les Trobades i la Lliga Escobol. Suport i qualitat a les Escoles de Bàsquet en aquesta nova etapa.

APLICACIÓ DE LLICÈNCIESENTRA AL CONTINGUT DIDÀCTIC

Notícies

Magnífic punt i final a les Escoles de Bàsquet i Escobol de Barcelona

L'Escola Thau de Barcelona va acollir la tradicional Trobada Final d'Escoles de Bàsquet i Escobol de la província de Barcelona amb 900 participants.

Mataró acull la Vuitena Trobada del Circuit d'Escoles de la província de Barcelona

Mataró va acollir el passat 12 de maig la vuitena Trobada del Circuit d'Escoles de Bàsquet amb la presència de 20 equips en un matí de bàsquet i diversió.

Barberà del Vallès, Setena Trobada del Circuit d'Escoles de la província de Barcelona

Barberà del Vallès va acollir el passat 28 d’abril la setena Trobada del Circuit d'Escoles de Bàsquet amb la presència de 17 equips en un matí de bàsquet i diversió.

El Masnou acull la Sisena Trobada del Circuit d'Escoles de la província de Barcelona

El Masnou va acollir el passat 14 d’abril la sisena Trobada del Circuit d'Escoles de Bàsquet amb la presència de 14 equips en un matí de bàsquet i diversió.

Inscripcions obertes per a la Trobada Final d'Escoles de Bàsquet i Escobol de Barcelona

Diumenge 26 de maig l'Escola Thau de Barcelona serà l'amfitriona de la Trobada Final d'Escoles de Bàsquet i Escobol de la província de Barcelona.

Cinquena Trobada del Circuit d'Escoles de la província de Barcelona a Sant Adrià de Besòs

Sant Adrià de Besòs va acollir el passat 17 de març la cinquena Trobada del Circuit d'Escoles de Bàsquet amb la presència de 15 equips en un matí de diversió.

Trobades

Calendari

Inscripcions

Galeria d'Imatges