Girona_básquet

El programa d’Escoles de Bàsquet de Barcelona comprèn tots els clubs de la província de Barcelona, excepte les Comarques Centrals.

Aquest programa té la intenció de compartir un espai dedicat a la formació d’aquells equips en edat d’iniciació i l’FCBQ ha elaborat tot un contingut didàctic en forma de fitxes que us ajudaran a programar la vostra temporada amb els més petits.

Tindreu a la vostre disposició un tècnic responsable per tractar tots els temes relacionats amb les Escoles de Bàsquet i encarregat de dinamitzar les Trobades i la Lliga Escobol.

Suport i qualitat a les Escoles de Bàsquet en aquesta nova etapa.Notícies


  • Nova temporada d'Escoles de Bàsquet

    Obertes ja les inscripcions per participar al programa d'Escoles de Bàsquet on seguirem donant suport a totes les entitats en la seva tasca formativa.  • Joan Florit, nova formació online disponible

    2a sessió de la formació continuada de les Escoles de Bàsquet. "Aprendre jugant", nou contingut per treballar amb els vostres jugadors i jugadores.


  • Arrenquen les Trobades!!!

    El dissabte 19 de febrer vant tenir lloc les primeres Trobades d'Escoles de Bàsquet que culminaran el 28 de maig amb la Trobada Final d'Escoles.


Trobades