EE_BB_BCN

El programa d’Escoles de Bàsquet de Barcelona comprèn tots els clubs de la província de Barcelona, excepte les Comarques Centrals.

Aquest programa té la intenció de compartir un espai dedicat a la formació d’aquells equips en edat d’iniciació i l’FCBQ ha elaborat tot un contingut didàctic en forma de fitxes que us ajudaran a programar la vostra temporada amb els més petits.

Tindreu a la vostre disposició un tècnic responsable per tractar tots els temes relacionats amb les Escoles de Bàsquet i encarregat de dinamitzar les Trobades i la Lliga Escobol.

Suport i qualitat a les Escoles de Bàsquet en aquesta nova etapa.Notícies


  • Nou video formatiu disponible

    Teniu disponibles noves propostes didàctiques en format video. Al llarg de la temporada us anirem informant amb més propostes.  • Joan Florit, nova formació online disponible

    2a sessió de la formació continuada de les Escoles de Bàsquet. "Aprendre jugant", nou contingut per treballar amb els vostres jugadors i jugadores.


  • Trobada Final d'Escoles

    El diumenge 28 de maig va tenir lloc un espectacular final de temporada de les Escoles de Bàsquet amb la presència de 70 equips que van gaudir d'una gran jornada.

Gran Trobada d'Escoles a El Masnou

Diumenge 5 de Març va tenir lloc la Trobada d'Escoles ed Bàsquet organitzada per El Masnou Basquetbol i l'FCBQ

VIladecans3

2a Trobada d'Escoles FCBQ a Viladecans

El pavelló Atrium de Viladecans va acollir una nova Trobada d'Escoles pels més petits i petites de la classe. El futur del Bàsquet Català està en bones mans

<vcv

Espectacular fi de festa de les Escoles de Bàsquet de la província de Barcelona


Trobades