Girona_básquet
El programa d’Escoles de Bàsquet de Girona comprèn tots els clubs de la província de Girona (Inclou les comarques a l'entorn de la ciutat de Girona: el Gironès, la Selva, el Pla de l'Estany, la Garrotxa, el Ripollès, l'Alt Empordà i el Baix Empordà.)

Aquest programa té la intenció de compartir un espai dedicat a la formació d’aquells equips en edat d’iniciació i l’FCBQ ha elaborat tot un contingut didàctic en forma de fitxes que us ajudaran a programar la vostra temporada amb els més petits.

Tindreu a la vostre disposició un tècnic responsable per tractar tots els temes relacionats amb les Escoles de Bàsquet i encarregat de dinamitzar les Trobades i la Lliga Escobol.

Suport i qualitat a les Escoles de Bàsquet en aquesta nova etapa.Notícies


  • Nou programa d'Escoles

    L'FCBQ aposta pel bàsquet base i neix el nou programa d'Escoles de Bàsquet  com a eina de suport a tots els clubs amb equips d'Escoles de Bàsquet.


  • Inscripcions obertes

    Ja podeu inscriure els vostres equips d'Escoles a través de Playoff i començar a gaudir de tots els avantatges que ofereix el nou prgrama d'Escoles.


  • Visites a clubs

    Comencem amb les visites a Clubs per posar el nostre granet de sorra amb la formació dels vostres jugadors i jugadores d'Escoles de Bàsquet.

escobol girona     Pla promocio

           La Primera Lligueta de Bàsquet                                 Pla de promoció a Centres Educatius
   Inscripcions obertes fins al 18 de novembre de 2022.                 Treballem amb els Centres Educatius, fem bàsquet 

                                                                                                          en horari d'Educació Física.