Escoles de Básquet de Lleida

El programa d’Escoles de Bàsquet de Lleida comprèn tots els clubs de les comarques de la Vall d'Aran, Alta Ribagorça, La Noguera, l'Alt Urgell, la Cerdanya, el Solsonès, La Segarra, L'Urgell, El Pla d'Urgell i les Garrigues. 

Aquest programa té la intenció de compartir un espai dedicat a la formació d’aquells equips en edat d’iniciació i l’FCBQ ha elaborat tot un contingut didàctic en forma de fitxes i sessions que us ajudaran a programar la vostra temporada amb els més petits.

 Tindreu a la vostre disposició un tècnic responsable per tractar tots els temes relacionats amb les Escoles de Bàsquet i encarregat de dinamitzar les Trobades i la Lliga Escobol. Suport i qualitat a les Escoles de Bàsquet en aquesta nova etapa.

APLICACIÓ DE LLICÈNCIESENTRA AL CONTINGUT DIDÀCTIC

Notícies

Nou programa d'Escoles

L'FCBQ aposta pel bàsquet base i neix el nou programa d'Escoles de Bàsquet  com a eina de suport a tots els clubs amb equips d'Escoles de Bàsquet.

Intervencions als clubs

Ja podeu inscriure els vostres equips d'Escoles a través de Playoff i començar a gaudir de tots els avantatges que ofereix el nou prgrama d'Escoles.

Trobada final d'escoles

El passat dia 7 de maig es va celebrar la Trobada Final d'Escoles a Balaguer amb un total de 40 equips i 9 pistes simultànies en joc..

Trobades

Calendari

Inscripcions

Galeria d'Imatges