logo comarques centrals
     
El programa d’Escoles de Bàsquet de les Comarques Centrals comprèn tots els clubs de les comarques del Bages, Anoia, Osona, Berguedà i Solsonès..

Aquest programa té la intenció de compartir un espai dedicat a la formació d’aquells equips en edat d’iniciació i l’FCBQ ha elaborat tot un contingut didàctic en forma de fitxes i sessions que us ajudaran a programar la vostra temporada amb els més petits.

Tindreu a la vostre disposició un tècnic responsable per tractar tots els temes relacionats amb les Escoles de Bàsquet i encarregat de dinamitzar les Trobades i la Lliga Escobol.

Suport i qualitat a les Escoles de Bàsquet en aquesta nova etapa.

.


Notícies


  • 5a trobada d'Escoles a Navàs

    El CB Navàs ha acollit aquest diumenge, 27 de març la cinquena trobada d'Escoles de la temporada a la zona de Comarques Centrals amb la presència de 21 equips en una matinal plena de bàsquet.


  • L'Escobol 2022 engega motors! 

    El passat dissabte, 5 de febrer es va donar el tret de sortida definitiu a la lliga Escobol de les Comarques Centrals amb la participació de 8 equips de 6 clubs d'arreu del territori. 


  • Trobada inaugural de presidents/es dels clubs de la Catalunya Central

    El passat 17 d'octubre, paral·lelament a la Trobada d'Escoles, es va desenvolupar la Trobada de Presidents/es dels Clubs de la Catalunya Central per compartir experiències i perspectives de futur.