Escoles de Bàsquet de Catalunya Central

El programa d’Escoles de Bàsquet de la Catalunya Central comprèn tots els clubs de les comarques de l'Anoia, Bages, Baix Llobregat Nord, Berguedà, Cerdanya, Moianès, Osona i Solsonès. 

Aquest programa té la intenció de compartir un espai dedicat a la formació d’aquells equips en edat d’iniciació i l’FCBQ ha elaborat tot un contingut didàctic en forma de fitxes i sessions que us ajudaran a programar la vostra temporada amb els més petits.

 Tindreu a la vostre disposició un tècnic responsable per tractar tots els temes relacionats amb les Escoles de Bàsquet i encarregat de dinamitzar les Trobades i la Lliga Escobol. Suport i qualitat a les Escoles de Bàsquet en aquesta nova etapa.

APLICACIÓ DE LLICÈNCIESENTRA AL CONTINGUT DIDÀCTIC

Notícies

Èxit rotund a la trobada d'Escoles de Torelló

El CB Torelló va acollir el passat diumenge, 16 d'octubre la primera trobada d'Escoles de la temporada a la zona de Catalunya Central amb la presència de 27 equips en una matinal plena de bàsquet.

Torelló acollirà la 1a trobada d'Escoles 22-23

El CB Torelló, juntament amb la Delegació de Catalunya Central i el Consell Esportiu d'Osona organitzaran la primera trobada d'escoles de la temporada. 

Trobada inaugural de presidents/es dels clubs de la Catalunya Central

L'espai del Museu de la Torneria de Torelló va acollir la 4a Trobada de Presidents i Presidentes de Clubs de la Delegació de Catalunya Central de la FCBQ. 

Trobades

Calendari

Inscripcions

Galeria d'Imatges