Trobades d'escoles

El futur del bàsquet a les Trobades d'Escoles

Què són les Trobades?

Les trobades són activitats totalment lúdiques dirigides a tots aquells nens i nenes en edat d’Escola de Bàsquet on el més important és que tothom gaudeixi del bàsquet i així aprendre, compartir i divertir-se, procurant que tots ells se’n duguin una gran experiència a casa.
Les activitats d’aquestes trobades poden ser en format de partits lúdics, no competitius i sense resultats amb una normativa flexible al 100% tenint en compte les diferents situacions que ens podem trobar, com el temps, els espais, números de jugadors/es, etc. A part d’aquests partits també s’hi poden incloure a les trobades altres activitats de lleure relacionades amb el bàsquet o no. Sobretot tinguem en compte que jugadors/es, pares, entrenadors/es i àrbitres formen part d’aquest joc i, per tant, a l'igual que tothom aprèn també ens podem equivocar.
Descarrega't el cartell informatiu A3 pel teu club

Com puc participar a les Trobades?

Per poder participar a les trobades és necessari que els equips i els jugadors/es estiguin donats d'alta correctament a través de l’aplicació de llicències de l’FCBQ. 

Realitzar la teva inscripció a la trobada a la teva territorial corresponent:

  • Trobades Barcelona 
  • Trobades Comarques centrals
  • Trobades Girona Trobades Lleida
  • Trobades Tarragona 
Cada territorial definirà els seus calendaris. Per a qualsevol dubte o consulta posa’t en contacte amb la teva territorial corresponent. Veure els contactes FCBQ.