Skip to navigation Skip to navigation Skip to search form Skip to login form Skip to footer Vés al contingut principal

Entrada del blog feta per EEBB Barcelona

Inscripcions obertes per a la Trobada Final d'Escoles de Bàsquet i Escobol de Barcelona

Diumenge 26 de maig l'Escola Thau de Barcelona serà l'amfitriona de la Trobada Final d'Escoles de Bàsquet i Escobol de la província de Barcelona.

Inscripcions obertes per a la Trobada Final d'Escoles de Bàsquet i Escobol de Barcelona

INSCRIPCIÓ

Organitzat per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), l'esdeveniment promet ser una jornada lúdica i festiva durant tot el matí. La Trobada Final d'Escoles de Bàsquet i Escobol de la província de Barcelona d'enguany tindrà lloc a les diferents pistes que s'habilitaran a les instal·lacions de l'Escola Thau de Barcelona.


Aquesta Trobada Final d'Escoles de Bàsquet i Escobol de la província de Barcelona representarà, un any més, la cloenda de la temporada dels nostres esportistes més petits i la culminació de les tradicionals trobades d'Escoles i jornades d'Escobol. Una festa del bàsquet que any rere any aplega una norantena d'equips i prop de 1.000 joves jugadors i jugadores que s'inicien en el món de l'esport de la cistella.


L'esdeveniment acollirà clubs i entitats amb equips d'Escola i Escobol, amb nens i nenes de 4 a 12 anys. A més dels partits planificats, els participants tindran accés a una àrea lúdica amb inflables, jocs i concursos, proporcionant un ambient d'alegria i sorpreses per a tots els assistents.



Enllaç d’inscripció a la Trobada Final d’Escoles: INSCRIPCIÓ

Inscripcions fins al dia 15 de maig.

Promoció | Escoles de Bàsquet | Centenari |



  
© 2017 - 2024 Federació Catalana de Basquetbol
Scroll to top