Skip to navigation Skip to navigation Skip to search form Skip to login form Skip to footer Vés al contingut principal

Entrada del blog feta per EEBB Barcelona

Magnífic punt i final a les Escoles de Bàsquet i Escobol de Barcelona

L'Escola Thau de Barcelona va acollir la tradicional Trobada Final d'Escoles de Bàsquet i Escobol de la província de Barcelona amb 900 participants.

Magnífic punt i final a les Escoles de Bàsquet i Escobol de Barcelona

900 joves jugadors i jugadores van participar, durant tot el matí del passat diumenge 26 de maig, a la Trobada Final d'Escoles de Bàsquet i Escobol de la província de Barcelona organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ).

Aquesta cloenda de la temporada 2023-24 i culminació de les tradicionals Trobades d'Escoles i jornades d'Escobol, es va celebrar a les diferents instal·lacions de l'Escola Thau de Barcelona i va comptar amb l’assistència del jugador Pau Ribas, ambaixador del Bàsquet Català. Les 13 pistes habilitades van acollir un total de 87 partits en una trobada final d'Escoles lúdica i festiva que va aplegar més de 2.000 persones.


Esportistes que s'inicien en el món de l'esport de la cistella (des dels 4 anys i fins als 12 anys) van ser protagonistes d'una jornada on, a banda de disputar diferents partits, van jugar i gaudir d'una zona lúdica plena de sorpreses, inflables, jocs i concursos entre d'altres.


El Circuit d'Escoles de Bàsquet també contribueix a la formació integral d'esportistes, oferint als nens i nenes diferents tipus d'activitats lúdiques amb una vessant educativa que tracten temàtiques de valors i sostenibilitat. En aquest espai també es dona visibilitat a figures femenines del bàsquet i es reflexiona sobre el paper de les dones en el món de l'esport.


Per acabar, agraïm a tots els clubs que han participat, esperem que els jugadors i les jugadores hagin gaudit d’un matí inoblidable. Us esperem la pròxima temporada!

FotosPromoció | FCBQ | Escoles de Bàsquet |



  
© 2017 - 2024 Federació Catalana de Basquetbol
Scroll to top