Escoles de Básquet de Girona

El programa d’Escoles de Bàsquet de Girona comprèn tots els clubs de la província de Girona (Inclou les comarques a l'entorn de la ciutat de Girona: el Gironès, la Selva, el Pla de l'Estany, la Garrotxa, el Ripollès, l'Alt Empordà i el Baix Empordà.) 


Aquest programa té la intenció de compartir un espai dedicat a la formació d’aquells equips en edat d’iniciació i l’FCBQ ha elaborat tot un contingut didàctic en forma de fitxes que us ajudaran a programar la vostra temporada amb els més petits. Tindreu a la vostre disposició un tècnic responsable per tractar tots els temes relacionats amb les Escoles de Bàsquet i encarregat de dinamitzar les Trobades i la Lliga Escobol. Suport i qualitat a les Escoles de Bàsquet en aquesta nova etapa.

APLICACIÓ DE LLICÈNCIESENTRA AL CONTINGUT DIDÀCTIC

Notícies

 La Primera Lligueta de Bàsquet

Inscripcions obertes fins al 18 de novembre de 2023. 

Nou programa d'Escoles

L'FCBQ aposta pel bàsquet base i neix el nou programa d'Escoles de Bàsquet  com a eina de suport a tots els clubs amb equips d'Escoles de Bàsquet.

Inscripcions obertes

Ja podeu inscriure els vostres equips d'Escoles a través de Playoff i començar a gaudir de tots els avantatges que ofereix el nou prgrama d'Escoles.

Visites a clubs

Comencem amb les visites a Clubs per posar el nostre granet de sorra amb la formació dels vostres jugadors i jugadores d'Escoles de Bàsquet.

Pla de promoció a Centres Educatius

Treballem amb els Centres Educatius, fem bàsquet en horari d'Educació Física.

Trobada Final - RT Girona - Figueres

Les comarques gironines es va celebrar el passat diumenge 21 de maig a la ciutat de Figueres.

Trobades

Calendari

Inscripcions

Galeria d'Imatges