Girona_básquet
El programa d’Escoles de Bàsquet de Girona comprèn tots els clubs de la província de Girona (Inclou les comarques a l'entorn de la ciutat de Girona: el Gironès, la Selva, el Pla de l'Estany, la Garrotxa, el Ripollès, l'Alt Empordà i el Baix Empordà.)

Aquest programa té la intenció de compartir un espai dedicat a la formació d’aquells equips en edat d’iniciació i l’FCBQ ha elaborat tot un contingut didàctic en forma de fitxes que us ajudaran a programar la vostra temporada amb els més petits.

Tindreu a la vostre disposició un tècnic responsable per tractar tots els temes relacionats amb les Escoles de Bàsquet i encarregat de dinamitzar les Trobades i la Lliga Escobol.

Suport i qualitat a les Escoles de Bàsquet en aquesta nova etapa.Notícies


  • Nou programa d'Escoles

    L'FCBQ aposta pel bàsquet base i neix el nou programa d'Escoles de Bàsquet  com a eina de suport a tots els clubs amb equips d'Escoles de Bàsquet.


  • Inscripcions obertes

    Ja podeu inscriure els vostres equips d'Escoles a través de Playoff i començar a gaudir de tots els avantatges que ofereix el nou prgrama d'Escoles.


  • Visites a clubs

    Comencem amb les visites a Clubs per posar el nostre granet de sorra amb la formació dels vostres jugadors i jugadores d'Escoles de Bàsquet.

escobol girona     Pla promocio    CB SARRIA   

           La Primera Lligueta de Bàsquet                                 Pla de promoció a Centres Educatius                            Trobada Final - RT Girona - Figueres
   Inscripcions obertes fins al 18 de novembre de 2022.                 Treballem amb els Centres Educatius, fem bàsquet                Les comarques gironines es va celebrar el passat 

                                                                                                          en horari d'Educació Física.                                                     diumenge 21 de maig a la ciutat de Figueres.