Escoles de Bàsquet de Barcelona

El programa d’Escoles de Bàsquet de Barcelona comprèn tots els clubs de la província de Barcelona, excepte la Catalunya Central. 

Aquest programa té la intenció de compartir un espai dedicat a la formació d’aquells equips en edat d’iniciació i l’FCBQ ha elaborat tot un contingut didàctic en forma de fitxes que us ajudaran a programar la vostra temporada amb els més petits.

 Tindreu a la vostre disposició un tècnic responsable per tractar tots els temes relacionats amb les Escoles de Bàsquet i encarregat de dinamitzar les Trobades i la Lliga Escobol. Suport i qualitat a les Escoles de Bàsquet en aquesta nova etapa.

APLICACIÓ DE LLICÈNCIESENTRA AL CONTINGUT DIDÀCTIC

Notícies

Diumenge 26 de maig, Trobada Final d'Escoles de Bàsquet i Escobol de Barcelona

L'Escola Thau de Barcelona serà l'amfitriona de la Trobada Final d'Escoles de Bàsquet i Escobol de la província de Barcelona.

Cinquena Trobada del Circuit d'Escoles de la província de Barcelona a Sant Adrià de Besòs

Sant Adrià de Besòs va acollir el passat 17 de març la cinquena Trobada del Circuit d'Escoles de Bàsquet amb la presència de 15 equips en un matí de diversió.

Quarta Trobada del Circuit d'Escoles de la província de Barcelona a Viladecavalls

Viladecavalls va acollir el passat 10 de març la quarta Trobada del Circuit d'Escoles de Bàsquet amb la presència de 12 equips en un matí de bàsquet i diversió.

Tercera Trobada del Circuit d'Escoles de la província de Barcelona a Viladecans

Viladecans va acollir el passat 3 de març la terceraTrobada del Circuit d'Escoles de Bàsquet amb la presència de 22 equips en un matí de bàsquet i diversió.

Segona Trobada del Circuit d'Escoles de la província de Barcelona a Mollet del Vallès

L'Escola Sant Gervasi va albergar el passat 11 de febrer la segona Trobada del Circuit d'Escoles de Bàsquet amb la presència de 18 equips en un matí de bàsquet i diversió.

Comencen les Trobades de Clubs de la província de Barcelona

Al mes de febrer del 2024 començaran les tradicionals Trobades de Clubs de la província de Barcelona a través del programa d'Escoles de Bàsquet.

Trobades

Calendari

Inscripcions

Galeria d'Imatges