Torna la Trobada Final d'Escoles de Bàsquet i Escobol de Barcelona

Publicats els horaris i dossier informatiu

La tradicional Trobada Final d'Escoles de Bàsquet i Escobol de la província de Barcelona tindrà lloc dissabte 28 de maig al Màgic Badalona i a l'Olímpic de Badalona.

FOTO_ESCOLES

La ciutat de Badalona serà l'escenari, durant tot el matí del proper dissabte 28 de maig, d'una trobada final lúdica i festiva organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) a les instal·lacions del Màgic Badalona i Palau Olímpic de Badalona. Després de l'aturada obligada per la pandèmia, aquesta Trobada Final d'Escoles de Bàsquet i Escobol de la província de Barcelona representarà, un any més, la cloenda de la temporada dels nostres jugadors més petits i la culminació de les tradicionals trobades d'Escoles i jornades d'Escobol.

A la trobada podran participar tots aquells clubs i entitats que tinguin equips d'Escola i Escobol amb participants nascuts des del 2010 fins el 2016 o més petits i, a part dels partits que es jugaran, tots els jugadors i jugadores podran gaudir de les diferents activitats lúdiques previstes com els inflables, jocs i altres activitats.

Tancades les inscripcions, properament es publicarà el calendari i horaris de joc així com dossier informatiu de la trobada.


HORARIS TROBADA FINAL D'ESCOLES

DOSSIER INFORMATIU TROBADA FINAL D'ESCOLES