logo comarca de lleida
Girona_básquet
El programa d’Escoles de Bàsquet de Lleida comprèn tots els clubs de les comarques de la Vall d'Aran, Alta Ribagorça, La Noguera, l'Alt Urgell, la Cerdanya, el Solsonès, La Segarra, L'Urgell, El Pla d'Urgell i les Garrigues.

Aquest programa té la intenció de compartir un espai dedicat a la formació d’aquells equips en edat d’iniciació i l’FCBQ ha elaborat tot un contingut didàctic en forma de fitxes i sessions que us ajudaran a programar la vostra temporada amb els més petits.

Tindreu a la vostre disposició un tècnic responsable per tractar tots els temes relacionats amb les Escoles de Bàsquet i encarregat de dinamitzar les Trobades i la Lliga Escobol.

Suport i qualitat a les Escoles de Bàsquet en aquesta nova etapa.

Foto general amb jugadores del Cadí La Seu LF1

NOTÍCIES

 • Primera trobada de bàsquet Sedis
  Nou programa d'Escoles

  L'FCBQ aposta pel bàsquet base i neix el nou programa d'Escoles de Bàsquet  com a eina de suport a tots els clubs amb equips d'Escoles de Bàsquet.

 • noticia_02
  Intervencions als clubs

  Ja podeu inscriure els vostres equips d'Escoles a través de Playoff i començar a gaudir de tots els avantatges que ofereix el nou prgrama d'Escoles.

 • Foto en joc sedis
  Trobada final d'escoles

  El passat dia 7 de maig es va celebrar la Trobada Final d'Escoles a Balaguer amb un total de 40 equips i 9 pistes simultànies en joc..