TROBADES D'ESCOLES DE BÀSQUET DE LA PROVÍNCIA DE BARCELONA

noticia

Al mes de febrer del 2023 començaran, per a totes les entitats interessades, les tradicionals Trobades d’Escoles de la província de Barcelona. Les Trobades d’Escoles són obertes a totes les entitats afiliades i per participar-hi és necessari que els equips i els seus jugadors i jugadores estiguin donats d’alta degudament a través de l’Aplicació de llicències. 

El dissabte 11 de febrer van arrencar les primeres Trobades de la temporada amb uns nens i nenes que podien tornar a jugar després de tant temps sense poder fer-ho. Ganes, il·lusió, emocions, compartir i sobretot divertir-se, és el resultat d'aquestes primeres jornades.

En aquest sentit, les properes trobades previstes per aquest cap de setmana, amb la participació de diferents Escoles de Bàsquet, són les següents:

11-12 de febrer:

- Viladecavalls / CB ROSELLA 

- Pallejà / BÀSQUET PALLEJÀ

- El Papiol / ESPORT BASE EL PAPIOL

- Sant Adrià del Besós / UBSA

Les imatges de les Trobades d'Escoles de Bàsquet d'aquesta temporada es podran visualitzar en una galeria que s'actualitzarà setmanalment gràcies a l'aportació dels organitzadors de les diferents trobades que poden fer arribar les seves fotografies a premsa@basquetcatala.cat. Us recordem que en l'enviament cal indicar la població i data de celebració de la trobada.

Per a més informació podeu escriure a escoles.barcelona@basquetcatala.cat