INICI ESCOBOL

noticia

L'ESCOBOL, la lliga sense resultats ni classificacions destinada als nens i nenes de les Escoles de Bàsquet (nascuts al 2014), va arrencar la seva sisena edició el passat 6 i 7 de novembre amb els primers partits de la temporada 2021-22. Aquesta primera jornada suposava les primeres passes en el món del bàsquet dels nostres esportistes federats més petits. Un especial cap de setmana on no hi van faltar els nervis, però marcada per l'il·lusió i la diversió d'uns nens i nenes que s'ho van passar d'allò més bé. 

Organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), dins el seu Programa d'Escoles de Bàsquet, l'ESCOBOL té l'objectiu d'apropar aquests joves jugadors i jugadores, pares i mares, i tècnics a la competició reglada. És l'esglaó formatiu que mancava entre les Trobades d'Escoles de Bàsquet i la competició Pre-Mini federada.

Un any més, recordem que els equips participants en aquesta nova edició de l'ESCOBOL corresponent a la temporada 2021-22, ens poden fer arribar les seves fotografies a premsa@basquetcatala.cat i compartir-les a les xarxes socials amb el hashtag #EscobolFCBQ.

icn_galeria Galeria d'imatges