Trobada inaugural de presidents/es dels clubs de la Catalunya Central

L'espai del Museu de la Torneria de Torelló va acollir la 4a Trobada de Presidents i Presidentes de Clubs de la Delegació de Catalunya Central de l'FCBQ.

De forma paral·lela a la Trobada d'Escoles de Bàsquet i a la Jornada d'Escobol que es van dur a terme al Pavelló Municipal de Torelló i les pistes adjuntes a la instal·lació, els espais del Museu de la Torneria de la mateixa localitat van acollir, el passat diumenge 16 d'octubre, la 4a Trobada de Presidents i Presidentes de Clubs de la Delegació de Catalunya Central.

Presidit pel Directiu i Delegat de la Catalunya Central de l'FCBQ, Lluís Vergés, aquesta 4a Trobada va comptar amb la presència, per part de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), de Pere Francitorra, Vicepresident 1r; juntament amb el gerent de l'FCBQ, Toti Mumbrú. Per part de l'Ajuntament de Torelló, hi va ser present el Regidor d'Esports, David Sánchez Valderrama.

Una vintena de Presidents i Presidentes de Clubs van assistir a l'acte, que es va iniciar amb una visita guiada al Museu de la Torneria i, després dels parlaments oficials i informacions diverses, van poder expressar i compartir les seves experiències i propostes amb la resta dels presents per, en acabar, gaudir d'una estona distesa de canvi d'impressions entre ells.

En el mateix acte, es va lliurar un reconeixement de la Delegació de les Comarques Centrals a la Presidenta del CB Torelló, Rosa Saborit Carbonell, qui també va recollir el que anava destinat a l'Ajuntament de Torelló, en absència del seu representant, 

Agrair l'esforç i la dedicació en l'organització d'aquesta matinal de bàsquet, amb la Trobada d'Escoles, la Jornada d'Escobol i la Trobada de Presidents i Presidentes.

AVANCEM PEL BÀSQUET!!!