Torelló acollirà la 1a trobada d'Escoles 22-23!

El Pavelló Municipal de Torelló, juntament amb els espais de la rodalia, seran l'escenari, aquest pròxim diumenge 16 d'octubre, de la 1a Trobada d'Escoles de Bàsquet corresponent a la temporada 2022-23. Aquest esdeveniment es celebrarà gràcies a la organització del CB Torelló i de la Delegació de Catalunya Central de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ).

Així mateix, a l'espai Polivalent, annex a l'esmentat Pavelló, es durà a terme la 1a jornada de l'ESCOBOL de la Catalunya Central.

En aquesta intensa jornada hi participaran nens i nenes que, repartits en 26 equips, representaran un total d'11 clubs i escoles d'aquesta demarcació: CB Artés, Club Bàsquet Manresa 2015, Associació La Salle Manresa, CB Navàs, CB Puig-Reig, CEB Navarcles, Associació Esportiva Escolar Paidos, CB Santpedor, CB Vic, Femení Osona i CB Torelló.

D'altra banda, i de forma paral·lela, també es desenvoluparà, durant el mateix diumenge 16 d'octubre, la Trobada de Presidents i Presidentes de Clubs de la Delegació de Catalunya Central, que es produirà al Museu de la Torneria de la mateixa localitat osonenca.