Èxit rotund a la trobada d'Escoles de Torelló

El diumenge 16 d'octubre es va dur a terme la 1a Trobada d'Escoles de Bàsquet i la 1a jornada d'Escobol de la Delegació de Catalunya Central a Torelló.

 

 

Les pistes del Pavelló Municipal de Torelló, amb el recolzament de les pistes de l'equipament annex van acollir, el passat diumenge 16 d'octubre, la Primera Trobada d'Escoles de Bàsquet (a l'espai polivalent annex), i la Primera Jornada d'Escobol (a les pistes del Pavelló Municipal), d'aquesta temporada 2022-23, de la Catalunya Central.

Van participar-hi nois i noies de 11 Clubs i Escoles de Bàsquet de la Catalunya Central, repartits en un total de 27 equips. Així doncs, i per a dinamitzar l'espera entre partits, també es van habilitar inflables a l'exterior del complex esportiu, fent també gaudir, de forma paral·lela, els més petits i les més petites.

Els clubs participants van ser el CB Artés, Club Bàsquet Manresa 2015, Associació La Salle Manresa, CEB Navarcles, CB Navàs, CB Puig-Reig, Associació Esportiva Escolar Paidos, CB Santpedor, CB Vic, CB Femení Osona i CB Torelló.

I, finalment, felicitar al CB Torelló, club organitzador de la Trobada, al grup de col·laboradors i al Consell Esportiu d'Osona per la celebració exitosa d'un gran matí de bàsquet.