5a Trobada d'Escoles de Bàsquet a Navàs

noticia

La cinquena trobada d'Escoles de Bàsquet de la Catalunya Central (Anoia, Bages, Berguedà, Osona, Solsonès) ha tingut lloc aquest diumenge, 27 de març a la localitat de Navàs. Al llarg de tot el matí, des de les 8.45h fins les 14.45h, 21 equips representant un total de 14 clubs de la delegació han pogut gaudir d'una llarga matinal de bàsquet.

A la trobada han participat jugadores i jugadors novells (des de P5 fins a 2n de Primària) de les diferents Escoles de Bàsquet de la Delegació. Mentre uns jugaven els seus partits, els que esperaven per poder competir han pogut gaudir dels inflables que l'Ajuntament de Navàs ha facilitat al club per aquesta jornada lúdico-esportiva.

Agrair l'assistència de tots els Clubs participants: CB Artés, CB Castellet, Club Bàsquet Manresa 2015, Associació La Salle Manresa, CB Navàs, Òdena Club Bàsquet, CB Puig-Reig, Club Atlètic Esportiu Sallent, Associació Esportiva Escolar Paidos, CB Santpedor, CB Tona, SA Súria, Bàsquet Oms i Manresa CBF.

I, finalment, felicitar el CB Navàs per la seva predisposició, implicació i organització. Des de les Escoles de Bàsquet de la FCBQ, seguirem treballant perquè els mesos d'abril, maig i juny siguin mesos de molt bon bàsquet!