Espectacular punt i final a les Escoles de Bàsquet i Escobol de Barcelona

L'Escola Thau de Barcelona va acollir la tradicional Trobada Final d'Escoles de Bàsquet i Escobol de la província de Barcelona amb 700 participants.

700 joves jugadors i jugadores van participar, durant tot el matí del passat diumenge 28 de maig, a la Trobada Final d'Escoles de Bàsquet i Escobol de la província de Barcelona organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) dins els actes del Centenari del Bàsquet Català (1923-2023).

Aquesta cloenda de la temporada 2022-23 i culminació de les tradicionals Trobades d'Escoles i jornades d'Escobol, es va celebrar a les diferents instal·lacions de l'Escola Thau de Barcelona. Les 11 pistes habilitades van acollir un total de 68 partits en una trobada final d'Escoles lúdica i festiva que va aplegar més de 1.500 persones.

Esportistes que s'inicien en el món de l'esport de la cistella (des dels 4 anys i fins als 12 anys) van ser protagonistes d'una jornada on, a banda de disputar diferents partits, van jugar i gaudir d'una zona lúdica plena de sorpreses, inflables, jocs i concursos entre d'altres.

Fotografies Trobada Final Escoles de Bàsquet i ESCOBOL 2022-23:

Trobada Final Escoles de Bàsquet i Escobol Barcelona 2022-23 (Barcelona)

Tornarem amb més força i il·lusió la temporada vinent amb el programa de Trobades de les Escoles de Bàsquet. Gràcies a tots els clubs que feu això possible i enhorabona a tots els entrenadors i entrenadores per la feina feta durant aquests mesos.


LES TROBADES EN IMATGES
Last modified: Thursday, 15 June 2023, 4:37 PM